2012. augusztus 14., kedd

Öröm hír

Hazatért a vén kujon:))) Tegnap este kislisszolt a kocsi mellett az utcára és eltünt a csajokat hajtani. 10 éve az egyik hálótársam,mert ott alszik az ágyam mellett a kosarában enyhén horkolva ahogy egy öregedő férfihoz illik.Így az eltelt csendes éjszaka kész horror volt a számomra. Imádom a kis horkantásait és a ficergését is ahogy újra és újra betekeri magát a takarójába,majd éppen csak kidugva a noziját kisandít rám.. Hazatért és ez köszönhető a "tetovált kutyákat mentő" alapítványnak. Megtalálták, és a tetkója alapján beazonosították,de közben már a facebookon fent volt ez a kép amit megláttva a szívverésem is elállt,hogy megvan, a mi öregedő, édes ,huncut ,horkolós kutyuskánk és nem lett rossz vége a csajozásnak. Köszönet érte mindenkinek aki segített. Amúgy ő egy diabetes jelzőkutya, aki sok éve segíti a kislányom életét, aki ma már felnőtt nő és ez az apró kutyus is sokat tett azért,hogy ez, így lehessen. A becsületes neve Tücsök..Ő egy csoda jó munkát végző apró kis energia gombóc aki végre megint itt horkol az ágyam mellett és néha felsandít a takarója alól rám.....:)) KÖSZÖNÖM!

2012. augusztus 12., vasárnap

Össze állítás elött

Fehér, bogyós, pamut fonalból női táskát kötöttem.
Már csak a belső bélés és a zippek bevarrása van hátra.
Mindkettő kötött. A táskát masni minta, sima kötés és passzé minta is díszíti. A buksza csak sima kötéssel készült. A bélés bevarrása után gombbal fog záródni.

Kevéske maradék pamutból

Aprócska káposzta sapka nyár végére. 2 - 3 hónapos babának.

Baba - mama együttes

Sötét lila gyapjú sapka, mellény és cipőcske a babának.
A sapi horgolt, a megkötöje pedig kötött, amit apró, horgolt virág diszít.
A baba holmik 3 - 4 hónapos babának valók.
A mellényke kötött, sima és lusta kötéssel készült.
A kis cipő lusta kötéssel készült, kis üveg gombbal záródik, a sarkát, apró horgolt virág diszíti.
Ráadásként a mamának is egy papucs. Így neki is jutott a lila szépségből:)) 2 sima 2 fordított a mintája és a megkötöje is kötött.